Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter voor gevallen motorcrosser Rilland

Toegevoegd: 14-05-2022, 14.13 uur
Traumahelikopter voor gevallen motorcrosser Rilland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

RILLAND -  Op het motorcrossterrein aan de Bathseweg in Rilland is vanmiddag een motorcrosser ernstig gewond geraakt na een ongeval. Onder andere de traumahelikopter werd ingezet. 


Het ongeval gebeurde omstreeks 13.20 uur op het motorcrossterrein. Toen het opgeroepen ambulancepersoneel ter plaatse was gekomen, bleek dat het slachtoffer toch ernstiger gewond was dan in eerste instantie werd gedacht. Daarom is een kwartier later ook het Mobiel Medisch Team vanuit Rotterdam ter plaatse gevraagd.

Het slachtoffer is na medische behandeling naar het ziekenhuis gebracht. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M (15-5-2022 om 15:18)
@SAM, Dat zouden meer mensen moeten doen. Heerlijk die geur en het lawaai. Lekker pilsje na afloop met een goed gezelschap. Kom een keer kijken en genieten in plaats van thuis te verzuren. Timsalabimboem is ook welkom dan kan hij z'n gedachten ook eens verzetten.
sam (15-5-2022 om 05:27)
Dicht die baan.Niet meer van deze tijd, zinloos rondjes rijden op een benzinemotor zonder uitlaat.
Crossi (15-5-2022 om 03:15)
Het lijkt me een goed idee om op dagen dat er word gecrosst een traumahelikopter of medische post paraat te houden bij de baan. Namelijk elk jaar vallen er gewonden op deze baan. Misschien kunnen er ook nog andere maatregelen getroffen worden voor veiliger rijden
Emergo (14-5-2022 om 19:38)
@VanPuffelen Alle het gemotoriseerd verkeer , dat levert pas wat op.
Timsalabim (14-5-2022 om 18:57)
Al dat gezeur over dat “wij dat moeten betalen”, nooit gehoord van een verzekering en eigen risico? De gezondheidszorg is niet gratis hoor; ik wert niet waar jullie allemaal wonen maar hier in NL krijg je gewoon een rekening achteraf na een ziekenhuisbezoek die deels of niet vergoed wordt. En nee, motorcross wordt niet afgeschaft; je kan je ook verstappen als je bv even naar de wc moet lopen ofzo. De kleinzerigheid van de reacties is weer om te huilen..
Koos P. (14-5-2022 om 18:35)
Als er een petitie zou zijn om de baan te sluiten dan denk ik dat er veel handtekeningen opgehaald worden.
Cookie-instellingen beheren