Weerbericht:
Plaatselijk mist. Overdag zonnige perioden. Vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rijdt in auto met ongeldig rijbewijs, mogelijk onder invloed

Toegevoegd: 15-05-2022, 11.13 uur
Man rijdt in auto met ongeldig rijbewijs, mogelijk onder invloed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

HANSWEERT - De wijkagenten van Kapelle hebben gistermiddag een 26-jarige man aangehouden die mogelijk onder invloed van drugs met een ongeldig verklaard rijbewijs rondreed.


De agenten betrapten de man in Hansweert. Hij reed in een personenauto terwijl zijn rijbewijs ongeldig was verklaard. Bij de bestuurder werd een drugstest uitgevoerd. De man testte positief op cocaïne. De verdachte is door de politie overgebracht naar het politiecellencomplex. Hier is een bloedtest afgenomen voor verder onderzoek. 

Tegen de man is een proces-verbaal opgesteld voor het rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs. Afhankelijk van de uitslagen van het bloedonderzoek zal ook mogelijk nog een procesverbaal worden opgesteld voor het rijden onder invloed.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (15-5-2022 om 12:50)
Ook weer verteld dit mag je niet doen jongen anders mag je ook naar een vakantie oord naar jou keuze op kosten van ons hard werkende burgers van Nederland
Cookie-instellingen beheren