Weerbericht:
Vandaag zonnig en droog
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 108 km

Wielrenners aangereden, mogelijk alcohol in het spel

Toegevoegd: 15-05-2022, 11.30 uur
Wielrenners aangereden, mogelijk alcohol in het spel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

RETRANCHEMENT - Drie wielrenners zijn vanmorgen gewond geraakt bij een aanrijding op de Oude Zeedijk. De betrokken automobilist was mogelijk onder invloed.


Het ongeval gebeurde omstreeks 09.50 uur op de Oude Zeedijk. Door een nog onbekende oorzaak reed een automobilist in op een groep wielrenners. Hierbij kwamen meerdere wielrenners ten val. De opgeroepen ambulancemedewerkers hebben drie van de wielrenners onderzocht. Eén van de wielrenners bleek zo dusdanig gewond te zijn dat hij meest moest naar het ziekenhuis. De andere twee konden hun weg vervolgen.

De bestuurder van de personenauto is onderworpen aan een blaastest. Deze testte hij positief. Hierop is de man aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. De man is meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse. Deze uitkomsten zijn nog niet bekend.  De auto is afgesleept door bergingsbedrijf Kuzee. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuw (15-5-2022 om 20:13)
Dat er zoveel negatief gepraat wordt over wielrenners, dat zegt ook wel wat over het gedrag van de wielrenners. En nee niet alle wielrenners hebben lak aan de rest van het verkeer, maar een groot deel wel, en dat verpest het voor de fatsoenlijke renners
Emergo (15-5-2022 om 18:24)
@Kees Ik zag vanmiddag nog een sliert wielrenners keurig achter elkaar rijden maar voor sommigen is dat nog te veel.
corrie (15-5-2022 om 18:05)
Ja zou ik ook doen nu er alcohol in het spel is maar ze hebben altijd de hele weg tegen die wielrenners
Jumbo (15-5-2022 om 14:52)
Zonder drank : ok, het zijn weer die wielrenners , ik zal weer wel voorrang geven en ze maar vergeven dat ze mij weer afsnijden Met drank: ja, daag , ik heb voorrang en zal deze nemen ook
Tim Fakkeldij (15-5-2022 om 13:44)
Wat zijn wij in Zeeland toch "gezegend" met deskundige op allerlei gebied, die overal een mening over hebben zonder te weten waar het eigenlijk over gaat.
Kees (15-5-2022 om 13:34)
Als die groep wielrenners netjes achter elkaar hadden gereden en niet als 5 man naast elkaar de hele weg bezetten dan was er hopelijk ook niets gebeurd. Maar ja wielrenners bezetten altijd de hele weg
Cookie-instellingen beheren