Weerbericht:
Wolkenvelden, in het noordoosten soms lichte regen
Verkeersinformatie:
Geen files

19-Jarige jongen uit Kortgene opgepakt voor mishandeling Goes

Toegevoegd: 15-05-2022, 11.38 uur
19-Jarige jongen uit Kortgene opgepakt voor mishandeling Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

Goes - Afgelopen week werden er twee jongens mishandeld op de Oude Singel in Goes. De politie heeft na een onderzoek een verdachte opgepakt. Hij zit nog vast.


De jongens liepen ’s nachts met wat vrienden, na het stappen, over de Oude Singel naar huis. Zij zagen een jongen op straat zitten. Een van de slachtoffers liep naar de jongen toe en vroeg of hij oké was. De jongen begon toen uit het niets te vechten. Het andere slachtoffer liep naar de vechtersbaas toe en probeerde zijn maatje te bevrijden van de jongen. Ook hij werd geslagen. Beide slachtoffers raakten licht gewond, maar hoefden niet medisch behandeld te worden. De dader liep weg, maar kwam even later terug en er ontstond opnieuw een vechtpartij.

De politie werd gewaarschuwd. De slachtoffers deden aangifte en door de politie zijn verschillende getuigenverklaringen opgenomen.Uit het onderzoek dat volgde kwamen namen van twee mogelijke daders. Het zou gaan om een jongen van 19 uit Kortgene en een jongen van 18 uit Middelburg. Zij zijn op gisteren door de politie aangehouden. De jongen van 18 is gehoord over het feit. Door de Officier van Justitie is besloten om de zaak tegen hem te seponeren. Na het afleggen van zijn verklaring is hij in vrijheid gesteld. De verdachte uit Kortgene zit nog vast. Hij is in verzekering gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren