Weerbericht:
Overdag perioden met zon en kans op een enkele bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Man dreigt politiebureau in te rijden met auto

Toegevoegd: 15-05-2022, 12.56 uur - Update: 16-05-2022, 16.52 uur
Man dreigt politiebureau in te rijden met auto
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Vanmorgen werd een 56-jarige inwoner van Terneuzen aangehouden door de politie nadat hij gedreigd had om op een Zeeuws politiebureau in te rijden.


Tegen deze man is aangifte gedaan door de politie, omdat hij dreigde met een auto een Zeeuws politiebureau binnen te rijden. Hij dreigde hiermee na een telefoongesprek met een politiemedewerker. Welk bureau hij precies bedoelde, werd volgens de politie niet duidelijk. Over de bedreiging is overleg gepleegd met een officier van justitie, die besloot dat de man buiten heterdaad aangehouden kon worden.

De verdachte is overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar mag hij een verklaring afleggen. Politie Zeeland-West-Brabant doet aangifte tegen de man.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram (16-5-2022 om 01:14)
Wat voor een bestuurder (van een auto) is dat. Sneller dan deze methode (met de auto binnenrijden bij een politiebureau)is er niet om een boete op te lopen. Kort lontje hoogstwaarschijnlijk!
Cookie-instellingen beheren