Weerbericht:
Ook morgen veel zon en iets warmer dan vandaag
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Traumahelikopter ingezet voor medische noodsituatie Middelburg

Toegevoegd: 15-05-2022, 15.27 uur
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Vanmiddag is het Mobiel Medisch Team vanuit Rotterdam in Arnemuiden geland voor een medische noodsituatie in Middelburg. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis in Goes gebracht.


De hulpdiensten werden omstreeks 13.10 uur opgeroepen voor de noodsituatie in een woning aan de Zusterstraat in Middelburg. De ambulancedienst is met twee ambulances ter plaatse gekomen. Daarnaast bood de politie ondersteuning. Omdat de situatie zo dusdanig zorgelijk was is de traumahelikopter op een rendez-vous plek gelandt bij Arnemuiden.

Bij Arnemuiden hebben de arts en verpleegkundige zich over het slachtoffer ontfermd. Na een korte behandeling is het slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren