Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Visser beboet voor ondermaatse vis Hoek

Toegevoegd: 15-05-2022, 17.01 uur
De visser had 5 ondermaatse zeebaarzen bij zich.
De visser had 5 ondermaatse zeebaarzen bij zich.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Eugène Harthoorn

HOEK - De zeehavenpolitie van Zeeland-West-Brabant controleerde vandaag een visser in Hoek. Hij had meerdere ondermaatse vissen.


De visser stond rondom de wateruitlaat bij DOW in Hoek. Toen de agenten hem controleerden zagen zij dat de visser 5 ondermaatse zeebaarzen bij zich had. 

De man heeft via de officier van Justitie een boete van 650 euro ontvangen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (22-5-2022 om 10:00)
Mooie boete voor een stroper.
Michel (18-5-2022 om 13:27)
Ik weet niet of de Visser ook verbolgen is over de boete. Maar als dit zo is, dan moet hij niet miauwen hij weet dondersgoed dat hij in overtreding is.
Deskundige (16-5-2022 om 22:17)
Dik terecht natuurlijk. Alleen blijven de illigale kreeften duikers en paling stropers door hun slinkse methodes buiten schot nog maar te zwijgen over de baars vissers. En ja, misschie word nu wel een tamelijk onschuldig lijkende overtreding hard gestraft. Geen 2 maten maar een harde aanpak gewenst denk ik zo. Ten kosten van de wonderlijke natuur je slaatje willen slaan.. Maja dat is mijn mening
Cees (16-5-2022 om 17:55)
Meestal ben ik een voorstander voor strengere straffen. Nu wel erg hoog. Een mishandeling is 'goedkoper'
Daniel (16-5-2022 om 17:06)
Waar zijn we mee bezig in dit land !!!!!! Zo hoge boete voor een paar gevangen visjes ! Geef die man een waarschuwing , en daar bij laten … alchohol en drugs in het verkeer waar ernstige ongelukken van komen , jongeren die met lachgas achter het stuur zitten . .kijk alleen dit weekend al . 2 jongen gasten onder invloed die ongelukken veroorzaken . Die moeten aangepakt worden , maar iemand die lekker op gemakje staat te vissen niemand lastig valt stoer een boete geven van 650 is pure nonsens !!!
Weg kwijt… (16-5-2022 om 15:06)
We zijn wel beetje de weg kwijt volgens mij… zag vorige week een nieuwsbericht van iemand die een boete van 200,- kreeg voor een straatroof… natuurlijk moeten we zuinig zijn op de natuur en ons ecosysteem, maar dit is echt buiten verhouding. Je kan beter de visboer overvallen dan
Cookie-instellingen beheren