Weerbericht:
Vandaag zonnig en droog
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 129 km

Opsporing verzocht ingezet voor schietpartij met dodelijke afloop

Toegevoegd: 16-05-2022, 15.57 uur
De schietpartij gebeurde in een brandgang bij de Adriaen van de Vennestraaf.
De schietpartij gebeurde in een brandgang bij de Adriaen van de Vennestraaf.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - De politie zoekt nog steeds naar de dader of daders van het schietincident met dodelijke afloop die op 17 september 2021 in Vlissingen plaatsvond. De politie laat weten niet te rusten tot de dader of daders zijn opgepakt, daarom zetten de agenten ook de hulp van het televisieprogramma Opsporing verzocht in.


Het schietincident gebeurde vrijdagochtend 17 september 2021 in een brandgang aan de Adriaen van de Vennestraat in Vlissingen. In de brandgang troffen de agenten een 23-jarige dode man aan. Hij verbleef volgens de politie veel in Vlissingen en bleek te zijn doodgeschoten.

Het onderzoek leidde vooralsnog niet tot arrestaties, daarom roept de politie nu de hulp in van bewoners van het Middengebied in Vlissingen. Zo worden er door rechercheurs dinsdag 17 mei flyers verspreid in de hoop dat bewoners informatie met de politie willen delen.

Ook wordt er in de uitzending van Opsporing verzocht dinsdagavond 24 mei een reconstructie vertoond van het dodelijke schietincident. De politie hoopt dat er mensen zijn die, naar aanleiding van de uitzending, informatie hebben. "Hoe onbeduidend deze ook lijkt", laten de dienders weten in een persbericht. De live uitzending van het opsporingsprogramma begint om 20.35 uur en is te zien op NPO1. Op woensdag 25 mei wordt het programma rond het middaguur herhaald via NPO2.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (17-5-2022 om 18:11)
@Arthur: Meld misdaad anoniem is ook niet helemaal anoniem. Zodra je verklaring als bewijslast wordt gebruikt worden je gegevens opgenomen in het dossier en dan komt het ook bij de advocaat van de tegenpartij terecht. Alleen bij kleine criminaliteit zoals een plantage melden blijf je echt anoniem.
Emergo (17-5-2022 om 13:28)
Arthur meld Misdaad Anoniem , wat dacht je daarvan ??
Arthur (17-5-2022 om 06:51)
Nou @Drica dat kan wel zo zijn, maar een hoop mensen hebben geen trek om ook criminele met vuurwapens aan hun deur te krijgen. Getuigen bescherming stelt weinig voor door geblunderd bij de recherche.
Drica (16-5-2022 om 18:47)
Nou dat wordt ddan een week billen knijpen voor betrokkenen Waar kiezen ze voor? fluiten als een kanarie of wachten op de uitzending... De overledene en de nabestaanden hebben recht op de waarheid. Zwijgen is laf.
Cookie-instellingen beheren