Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 24 km

Vijf gewonden bij ongeval Kats

Toegevoegd: 17-04-2001, 23.59 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant

KATS - Bij een ernstig auto-ongeval op de Oost-Westweg bij Kats zijn gistermiddag vijf mensen gewond geraakt. Vier van hen zijn met ambulances overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Een vijfjarig meisje, dat ernstigste verwondingen had, is naar het ziekenhuis in Vlissingen vervoerd.

Het ongeluk gebeurde rond half vier. Een 34-jarige man uit Breda kwam met zijn gezin uit de richting Wissenkerke en wilde linksaf slaan naar de Deltaweg richting Goes. Hij gaf echter geen voorrang aan een twintigjarige automobilist uit Rotterdam die uit de richting Kats kwam. Beide bestuurders bleven bij de botsing die volgde ongedeerd, maar vijf van de zes passagiers raakten gewond.

In de auto van de Bredanaar zaten ook nog een 36-jarige vrouw en drie kinderen van vijf, zeven en dertien jaar. In de wagen van de Rotterdammer zaten een 51-jarige man uit de gemeente Goes en een 79-jarige vrouw uit Rijswijk. De brandweer moest twee slachtoffers die bekneld zaten uit de wrakken bevrijden. Beide auto`s raakten zwaar beschadigd door het ongeval. De Oost-Westweg is enige tijd afgesloten geweest voor alle verkeer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren