Weerbericht:
Af en toe zon en kans op een bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Persoon naar ziekenhuis na scooterongeluk Kerkwerve

Toegevoegd: 16-05-2022, 21.19 uur
Persoon naar ziekenhuis na scooterongeluk Kerkwerve
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

KERKWERVE - De ambulancedienst heeft maandag één persoon naar het ziekenhuis gebracht na een eenzijdig ongeluk met een scooter. Het is niet bekend wat de ernst van de verwondingen zijn.


Het ongeluk gebeurde rond 19.45 uur bij Kerkwerve bij de kruising van de Zandweg met de Brasweg. De scooter raakte door onbekende oorzaak van de weg en in belandde in de naastgelegen sloot. De politie, ambulancedienst en de brandweer werden opgeroepen om hulp te verlenen.

De brandweerlieden moesten ter plaatse komen om tilassistentie te bieden aan de overige hulpdiensten. Eén van de twee opzittenden hoefde na controle door de ambulancemedewerkers niet mee naar het ziekenhuis. De tweede betrokkene moest echter met spoed naar het ziekenhuis vervoerd worden. Het is niet bekend wat de ernst van het letsel is.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren