Weerbericht:
Af en toe zon en plaatselijk een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Auto botst op geparkeerd voertuig, geen gewonden

Toegevoegd: 16-05-2022, 23.49 uur
De wegbeheerder moest de weg schoonmaken.
De wegbeheerder moest de weg schoonmaken.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

GROEDE - Een automobilist is in de nacht van maandag op dinsdag bij Groede tegen een geparkeerde auto gebotst. Na het ongeluk hoefde niemand naar het ziekenhuis gebracht te worden.


Het ongeluk gebeurde rond 22.30 uur op de Nieuwvlietseweg in Groede. Een auto botste daar tegen een andere wagen die in de berm geparkeerd stond. Beide voertuigen liepen daarbij schade op.

Bij het ongeluk raakte echter niemand dusdanig gewond dat vervoer naar het ziekenhuis nodig was. Wel werden de beide auto's door een bergingsbedrijf getakeld en meegenomen. Nadat de wegbeheerder de weg had schoongemaakt, kon de Nieuwvlietsweg rond 23.30 weer vrijgegeven worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (17-5-2022 om 15:00)
Ik mis de humor.
Ceecs (17-5-2022 om 12:21)
Dat is dus nr3 haha Volgens mij waren er afgelopen tijd ook 2 andere gevallen.
Cookie-instellingen beheren