Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Gasleiding geraakt tijdens glasvezelwerkzaamheden

Toegevoegd: 17-05-2022, 09.02 uur
De gasleiding werd geraakt tijdens werkzaamheden.
De gasleiding werd geraakt tijdens werkzaamheden.
© Foto: Brandweer Arnemuiden
Door: Remi Mesu

ARNEMUIDEN - De brandweer van Arnemuiden is maandag uitgerukt voor een gaslekkage in Arnemuiden. Het lek was ontstaan tijdens de aanleg van glasvezelkabels.


De brandweer werd maandagochtend rond 10.30 uur gealarmeerd voor de lekkage die in de Schuttershof was ontstaan. Tijdens de aanleg van glasvezelkabels werd een gasleiding geraakt.

De bluslieden zorgden ervoor dat de situatie in de straat weer veilig was. Vervolgens werd het incident overgedragen aan netbeheerder DNWG.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arthur (23-5-2022 om 06:40)
Dit werk (glasvezel aanleggen) wordt door oostblokkers gedaan. Prima dat die mensen werken, Nederlandse jongeren zijn prinsen en voelen zich te goed. Helaas doen die oostblokkers vaak maar wat waardoor er vaak andere leidingen worden geraakt.
Cookie-instellingen beheren