Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Gasleiding in Burgh-Haamstede kapotgetrokken door kraan

Toegevoegd: 17-05-2022, 09.32 uur
Gasleiding in Burgh-Haamstede kapotgetrokken door kraan
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

BURGH-HAAMSTEDE - Tijdens werkzaamheden met een kraan is maandagmiddag in Burgh-Haamstede een gasleiding kapotgetrokken. De brandweer rukte voor de alarmering met spoed uit.


De brandweer van Burgh-Haamstede werd rond 12.40 uur gealarmeerd dat een gasleiding aan de Oosterscheldelaan kapot zou zijn gegaan. Hierop rukten de bluslieden met spoed uit. Eenmaal ter plaatse bleek dat een kraan tijdens werkzaamheden de gasleiding kapot had getrokken.

In afwachting van de komst van netbeheerder DNWG, controleerden de medewerkers van de brandweer de omgeving met meters. Toen de medewerkers van het nutsbedrijf eenmaal ter plaatse waren, kon de situatie overgedragen worden. Daarop keerde de brandweer terug richting de kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren