Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Incident op asielzoekerscentrum was ruzie tussen twee mensen

Toegevoegd: 18-05-2022, 10.05 uur - Update: 18-05-2022, 10.55 uur
Het incident gebeurde bij het asielzoekerscentrum in Middelburg.
Het incident gebeurde bij het asielzoekerscentrum in Middelburg.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De melding van een steekpartij waar de hulpdiensten dinsdagnacht voor uitrukten, betreft een ruzie tussen twee mensen. Dat laat een woordvoerder van de politie woensdag weten, geen van de betrokkenen zou aangifte hebben gedaan.


Het incident deed zich rond middernacht voor, meerdere politie-eenheden en de ambulancedienst gingen met spoed richting het asielzoekerscentrum aan de Laurens Stommesweg in Middelburg voor een melding van een steekpartij. Eenmaal ter plaatse zou het volgens een woordvoerder van de politie gaan om een ruzie tussen twee personen. Onbekend is of er ook daadwerkelijk is gestoken.

De ambulancedienst was ter plaatse om ondersteuning te bieden. Niemand moest uiteindelijk mee naar het ziekenhuis. Volgens de politie wilde geen van de betrokkenen aangifte doen, daarom wordt de zaak verder niet opgepakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (18-5-2022 om 14:00)
Nogal logisch dat dader en slachtoffer ruzie hadden...... Als ze het goed met elkaar hadden kunnen vinden, dan was er hoogstwaarschijnlijk niet gestoken.
Jaap (18-5-2022 om 13:59)
Dat het een ruzie betrof tussen twee mensen is een verhelderende mededeling. Ik begrijp het COA en de IND ook niet. Regel zou moeten zijn dat als iemand betrokken is bij een geweld conflict dan volgt automatisch stopzetting van de asielprocedure. Ook zonder aangifte van de betrokkenen want die willen absoluut geen politie erbij hebben.
Snap het niet (18-5-2022 om 11:22)
Het is elke keer raak daar steekincidenten vechtpartijen. Ik snap niet als dit oprecht vluchtelingen zijn die het geweld in eigen land ontvluchten hier geweldsdelichten plegen. Ik heb dan ook zeer mijn twijfels over hun reden voor asiel aanvraag. Vluchtelingen die zich zo gedragen zouden enkele reis terug naar land van herkomst gestuurd moeten worden
Cookie-instellingen beheren