Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Incident op asielzoekerscentrum was ruzie tussen twee mensen

Toegevoegd: 18-05-2022, 10.05 uur - Update: 18-05-2022, 10.55 uur
Het incident gebeurde bij het asielzoekerscentrum in Middelburg.
Het incident gebeurde bij het asielzoekerscentrum in Middelburg.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De melding van een steekpartij waar de hulpdiensten dinsdagnacht voor uitrukten, betreft een ruzie tussen twee mensen. Dat laat een woordvoerder van de politie woensdag weten, geen van de betrokkenen zou aangifte hebben gedaan.


Het incident deed zich rond middernacht voor, meerdere politie-eenheden en de ambulancedienst gingen met spoed richting het asielzoekerscentrum aan de Laurens Stommesweg in Middelburg voor een melding van een steekpartij. Eenmaal ter plaatse zou het volgens een woordvoerder van de politie gaan om een ruzie tussen twee personen. Onbekend is of er ook daadwerkelijk is gestoken.

De ambulancedienst was ter plaatse om ondersteuning te bieden. Niemand moest uiteindelijk mee naar het ziekenhuis. Volgens de politie wilde geen van de betrokkenen aangifte doen, daarom wordt de zaak verder niet opgepakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (19-5-2022 om 18:09)
@Thijs Dus we kunnen ook vele 'chte nederlanders over de grens zetten of ben je ziende blinde.
Thijs (19-5-2022 om 10:04)
@Emergo Ja wat Nederlanders steken elkaar ook hele dagen neer bij de minste geringste oorzaak. Stop nou eens met dat wensdenken en open je ogen eens een keer. Het is schering en inslag en niet alleen in het AZC in Middelburg. Als je niet snapt dat je een ander niet hoort neer te steken, dan heb je hier nier niets te zoeken
Piet S. (18-5-2022 om 16:32)
We raken overbevolkt en de justitie overbelast, alle commentaar wordt afgeschoven op discriminatie, vechr het uit in eigen land en laat ons.met rust. Bouw je land op in plaats van het te vernietigen. Strenge selectie van criminelen en profiteurs zowel hier als in de zandbak. Ik discrimineer niet, ik maak onderscheid.
Peter Quest (18-5-2022 om 15:36)
Wat is dit nu weer? Het OM doet bij gewone Nederlanders ook zonder aangifte gewoon onderzoek en vervolgt iedere Nederlander die bij dit soort zaken betrokken zou zijn. De Politie zou klaar staan met slachtofferhulp en proces verbaal opmaken en een gewone Nederlander zou door de rechtbank worden veroordeeld. Als dit geen positieve discriminatie is? Schaamteloos.
Loes (18-5-2022 om 15:28)
Snap het niet: Het probleem is dat, in de meeste gevallen, het land van herkomst hun burgers niet meer terug willen. Vreemde zaak vind ik.. Want wat gebeurd er dan als een verblijfsvergunning hier wordt afgewezen? Bovendien duurt het te lang voordat deze mensen horen of ze wel/ niet hier mogen blijven. En als het heel erg lang gaat duren kunnen zij hiervoor ook nog, best veel, geld eisen . Dit hele systeem deugt van geen kant vind ik. Opvang dicht bij de plaats waar ze het land inkomen lijkt mij een betere oplossing. Het is in een hoop gevallen bij binnenkomst al bekend of er een kans op hier blijven is of niet. Of het echt vluchtelingen zijn, uit een oorlogsgebied. Of immigranten die uit economisch oogpunt hier hun heil komen zoeken.
Emergo (18-5-2022 om 14:58)
Wat u misschien niet snapt is dat een aantal mensen bij elkaar wonen die uit verschillende culturen komen en dan kan het wel eens fout gaan. Het is niet zo dat vluchtelingen die hier asiel zoeken onfeilbaar zijn, zijn wij Nederlanders ook niet.
Cookie-instellingen beheren