Weerbericht:
Droog en opklaringen. Dinsdag koel en in het zuidoosten wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Vlissinger aangehouden wegens mishandeling

Toegevoegd: 01-12-2005, 11.15 uur
Door: Politie Zeeland

VLISSINGEN - Een 33-jarige Vlissingse is vannacht rond 02.35 uur door de politie aangehouden wegens mishandeling van een 46-jarige plaatsgenoot. De man en de vrouw hadden een ruzie over geld.

Op een gegeven moment liep de ruzie zo hoog op dat de politie er aan te pas moest komen om te bemiddelen. In eerste instantie liep dat goed. Echter, een paar uur later, moest de politie wederom ter plekke komen, omdat de ruzie nu was ontaard in een mishandeling.

De man was tegen zijn oog geslagen door de vrouw. Hierdoor liep hij een kapotte wenkbrauw op. In zijn woede had de man de ruit van de voordeur eruit getrapt. De 33-jarige vrouw is aangehouden en overgebracht naar het huis van bewaring.

De man heeft zich onder behandeling van een arts gesteld. Hij kreeg een bekeuring voor het vernielen van de ruit, en het veroorzaken van nachtrumoer.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren