Weerbericht:
Zonnig, droog en warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Hulpdiensten uitgerukt voor ernstig bedrijfsongeval Vlissingen

Toegevoegd: 18-05-2022, 19.52 uur
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Verschillende hulpdiensten zijn woensdag opgeroepen voor een bedrijfsongeval aan boord van een schip in Vlissingen. Het is nog niet bekend wat er precies is gebeurd.


Het incident gebeurde rond 17.40 uur op de scheepswerf van Amels. Aan boord van een jacht was, volgens een woordvoerder van de politie, een arbeidsongeval gebeurd.

Zowel de brandweer, politie als ambulancedienst kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. Twee ambulances en de brandweer konden al vrij snel na de melding vertrekken. De politie bleef langer op de scheepswerf aanwezig. Het is  niet bekend wat er precies is gebeurd aan boord van het jacht. Inmiddels is ook de Forensische Opsporing aanwezig om onderzoek te doen.

Zie ook:

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bas (19-5-2022 om 09:29)
Heel veel sterkte voor de nabestaanden
Cookie-instellingen beheren