Weerbericht:
Af en toe zon en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Plezierjacht vat vlam bij Arnemuiden

Toegevoegd: 18-05-2022, 23.07 uur
De brandweer moest vanaf de kant blussen
De brandweer moest vanaf de kant blussen
© Foto: Kees Marijs
Door: Remi Mesu

ARNEMUIDEN - De brandweer van Arnemuiden is woensdagavond uitgerukt voor een plezierjacht dat bij Arnemuiden in de brand was gevlogen. Omdat het bootje midden op het water lag, moest de brandweer vanaf de kant blussen.


De brand ontstond rond 20.50 uur op het water bij de Westwal in Arnemuiden. Een jachtje had daar vlam gevat. De brand zorgde voor flinke rookontwikkeling die in de omgeving te zien was. Zowel de brandweer van Arnemuiden als die van Oost-Souburg werden opgeroepen om de brand te blussen.

Omdat het jacht midden op het water lag, kon de brandweer het vuur moeilijk bereiken. Ondanks de inzet van de brandweerlieden, die vanaf de kant blusten, kon er niet voorkomen worden dat het bootje in vlammen opging. Het is nog niet bekend hoe de brand is ontstaan. De politie doet nog onderzoek naar de toedracht.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren