Weerbericht:
Zomers warm. Vandaag op de meeste plaatsen droog, morgen (onweers-)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer bedrijfsongeval Vlissingen is overleden

Toegevoegd: 19-05-2022, 10.29 uur
Het slachtoffer raakte na een beknelling dodelijk gewond in Vlissingen
Het slachtoffer raakte na een beknelling dodelijk gewond in Vlissingen
© Foto: Remi Mesu
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Een 36-jarige man uit Vlissingen die gisteren eind van de middag ernstig gewond raakte, is volgens de woordvoerder van de Arbeidsinspectie ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. Het slachtoffer zou bekneld hebben gezeten.


Het incident gebeurde rond 17.40 uur op de scheepswerf van Amels. Aan boord van een jacht was een bedrijfsongeval gebeurd waarbij een slachtoffer door een onbekende oorzaak bekneld was geraakt. 

Zowel de brandweer, politie als ambulancedienst kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. Twee ambulances en de brandweer konden al vrij snel na de melding vertrekken. De politie bleef langer op de scheepswerf aanwezig. De forensische afdeling van de politie doet samen met de Arbeidsinspectie onderzoek naar het ongeval.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Grote Smurf (19-5-2022 om 10:52)
Ten eerste heel veel sterkte aan de nabestaanden. Verschrikkelijk nieuws als je zoiets te horen krijgt. Het is logisch dat er verder niets over wordt gezegd, want de arbeidsinspectie zal dit ook onderzoeken.
Cookie-instellingen beheren