Weerbericht:
Af en toe zon en kans op een bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Containerbrand geblust door brandweer in Renesse

Toegevoegd: 19-05-2022, 13.26 uur
De brand bleek te woedden in een container die tegen de achtergevel aanstond.
De brand bleek te woedden in een container die tegen de achtergevel aanstond.
© Foto: Brandweer Burgh-Haamstede
Door: Eugène Harthoorn

RENESSE - Gistermiddag hebben de brandweerlieden van Renesse en Burgh-Haamstede bestreden aan de Korte Reke in Renesse.  Het ging om een container die tegen een gevel aanstond.


De brand werd omstreeks 17.30 uur opgemerkt en doorgegeven aan de meldkamer. Deze stuurde de brandweerlieden van de brandweerposten van Renesse en Burgh-Haamstede naar de brandlocatie. Ter plaatse aangekomen bleek dat er een container in brand stond. Deze container stond tegen de achtergevel van het gebouw.

De brandweerlieden van Renesse hebben zich gefocust op het brandje en de mogelijke uitbreiding.  De brandweerlieden van Burgh-Haamstede hebben het pand gecontroleerd op mogelijke hotspots. Deze bleken er niet te zijn. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren