Weerbericht:
Vandaag zonnig en droog
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 76 km

24-jarige vrouw uit Kortgene aangehouden voor mishandeling

Toegevoegd: 19-05-2022, 13.33 uur
24-jarige vrouw uit Kortgene aangehouden voor mishandeling
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

GOES - Een 24-jarige vrouw uit Kortgene is donderdag 19 mei aangehouden omdat zij een 23-jarige vrouw uit Goes zou hebben mishandeld.


De verdachte stond afgelopen dinsdag omstreeks 16.10 uur bij het slachtoffer op de stoep. Nadat de vrouw had opengedaan, kreeg zij meteen klappen van de verdachte. Het slachtoffer viel en terwijl zij op de grond ligt geeft de verdachte haar nog een trap. Het slachtoffer liep letsel op. Een buurtbewoner alarmeerde de politie. De vrouwen zijn bekenden van elkaar.

De verdachte is donderdagochtend buiten aangehouden voor zware mishandeling en wordt verhoord. De politie doet verder onderzoek naar het incident.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (19-5-2022 om 18:35)
Van je vrienden of familie moet je het maar hebben.
Cookie-instellingen beheren