Weerbericht:
Veel zon en droog
Verkeersinformatie:
69 files van totaal 256 km

Bestuurster personenauto ongeval Ritthem was onder invloed

Toegevoegd: 19-05-2022, 19.23 uur
De bestuurster van de auto reed onder invloed van alcohol.
De bestuurster van de auto reed onder invloed van alcohol.
© Foto: Remi Mesu
Door: Eugène Harthoorn

RITTHEM  - De bestuurster die gisteravond tegen een boom aanreed op de Rammekensweg in Ritthem reed op dat moment onder invloed van alcohol. Zij raakte niet gewond.


De vrouw reed omstreeks 19.55 uur op de Rammekensweg toen zij de macht over het stuur verloor en tegen een boom tot stilstand kwam. De medewerkers van de ambulancedienst hebben het slachtoffer onderzocht, maar zij bleek geen letsel te hebben. Nadat bij de bestuurster een blaastest was afgenomen bleek dat zij onder invloed van alcohol reed.

De agenten hebben de vrouw aangehouden om verder onderzoek te doen op het politiebureau. Daar is onder andere een blaastest afgenomen. Deze toonde aan dat mevrouw inderdaad onder invloed reed. Hierop is het rijbewijs van de vrouw ingenomen en heeft zij een rijverbod opgelegd gekregen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (21-5-2022 om 19:22)
zij is wel op de plaats van het ongeval gebleven .vaak lees je dat ze (in paniek) weg gegaan zijn en zich de volgende dag melden .ja dan de promillage natuur 0 .maar hopen dat dit voor haar een goede les is geweest en dat er verder geen gewonden zijn
Michel (20-5-2022 om 10:29)
@JFK, helemaal met je eens, maar nadenken kennen deze aso´s niet zij geven om heel de wereld niet.
Grote Smurf (20-5-2022 om 09:48)
Dan ga je toch wel een potje af met zo'n herkenbare auto. Je wilt er graag in gezien worden met zulke velgjes. Maar hoe zien de mensen jou nu, als drankrijder? Gelukkig was dit een boom en geen fietser of wandelaar.
JFK (20-5-2022 om 09:40)
Er moet zwaarder gestraft worden voor drank, drugs of bellen/appen achter het stuur. Hoge boete en 3 maanden ontzegging bijv. en melden bij de verzekeringsmaatschappijen zodat de premie bijgesteld kan worden , misschien dat men dan gaat nadenken.
Michelle (20-5-2022 om 09:31)
Dan voortaan maar op de fiets naar het strand! Kan veel in je fietstas!
Anon (20-5-2022 om 07:48)
Herkenbare auto, die zal nog vaak worden aangesproken op dat domme gedrag. Ongelofelijk dat dit soort mensen bestaan. Ikke ikke ikke en de rest kan stikken.
Cookie-instellingen beheren