Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man naar het ziekenhuis na steekincident in Middelburgs azc

Toegevoegd: 20-05-2022, 19.40 uur - Update: 20-05-2022, 20.12 uur
De politie is nog op zoek naar een 33-jarige verdachte.
De politie is nog op zoek naar een 33-jarige verdachte.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De hulpdiensten zijn vrijdagavond uitgerukt voor een steekincident in het asielzoekerscentrum in Middelburg. In het pand troffen de agenten een gewonde man aan. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


De politie kreeg rond 19.00 uur een melding van een steekincident in het asielzoekerscentrum aan de Laurens Stommesweg in Middelburg. Toen de agenten aankwamen op de locatie, troffen zij in het pand een gewonde man aan. Hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De politie liet rond 19.30 uur weten dat er is op dat moment nog niemand was aangehouden.

Op het terrein van het asielzoekerscentrum doen agenten onderzoek naar de aanleiding van de steekpartij. Rond 19.45 uur liet de politie een burgernetbericht uitsturen met een signalement van een verdachte. Het zou gaan om een 33-jarige man. Hij zou lichtgetint zijn en zwart kort haar hebben. Op het moment van het steekincident zou de verdachte man een zwart tasje, een trainingjack en blauwe jeans hebben gedragen. De politie verzoekt met klem om de man niet zelf te benaderen.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (20-5-2022 om 23:33)
Twee dagen geleden ook al een steekincident. Zulke mensen moeten we hier niet! Terug naar land van herkomst. Veilig of niet!
Joris (20-5-2022 om 22:42)
De ingenieurs, doktoren en andere hoogopgeleide kansenpareltjes weten wel wekelijks negatief de aandacht te krijgen.
Mijn mening (20-5-2022 om 22:15)
@zeeuw, mee eens. Van mij mogen ze zulke gasten gelijk de grens over schoppen.
Zeeuw (20-5-2022 om 20:24)
Het wordt beetje wekelijkse kost zo. En de omschrijving is wel lastig, 99/100 asielzoekers loopt er zo bij
Cookie-instellingen beheren