Weerbericht:
Veel zon en droog
Verkeersinformatie:
69 files van totaal 247 km

Man naar het ziekenhuis na steekincident in Middelburgs azc

Toegevoegd: 20-05-2022, 19.40 uur - Update: 20-05-2022, 20.12 uur
De politie is nog op zoek naar een 33-jarige verdachte.
De politie is nog op zoek naar een 33-jarige verdachte.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De hulpdiensten zijn vrijdagavond uitgerukt voor een steekincident in het asielzoekerscentrum in Middelburg. In het pand troffen de agenten een gewonde man aan. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


De politie kreeg rond 19.00 uur een melding van een steekincident in het asielzoekerscentrum aan de Laurens Stommesweg in Middelburg. Toen de agenten aankwamen op de locatie, troffen zij in het pand een gewonde man aan. Hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De politie liet rond 19.30 uur weten dat er is op dat moment nog niemand was aangehouden.

Op het terrein van het asielzoekerscentrum doen agenten onderzoek naar de aanleiding van de steekpartij. Rond 19.45 uur liet de politie een burgernetbericht uitsturen met een signalement van een verdachte. Het zou gaan om een 33-jarige man. Hij zou lichtgetint zijn en zwart kort haar hebben. Op het moment van het steekincident zou de verdachte man een zwart tasje, een trainingjack en blauwe jeans hebben gedragen. De politie verzoekt met klem om de man niet zelf te benaderen.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (24-5-2022 om 16:48)
Beton wat dacht je dat onze ouders geen problemen hadden na de oorlog .maar er werd niet zo gezeurd en gepamperd dus was het gewoon aanpakken en wederopbouwen ipv vluchten en andere landen verzieken .ze mogen blij zijn met wat ze hier hebben en zo niet gaan ze maar terug .dat willen ze niet dus zo ''slecht'' is het hier dus niet .de ellende veroorzaken ze zelf .en de rechtspraak die veel te soft is
Beton (23-5-2022 om 14:17)
Diverse groepen bij elkaar zetten is geen optie. Dan vraag je om problemen. Verspreiden die handel. Normaal kunnen diverse groepen goed met elkaar leven, maar deze mensen hebben PTSS en andere psychologische problemen. Daarnaast vervelen ze zich letterlijk dood. Bezigheidstherapie, dan hebben ze geen tijd om ruzie te maken.
motorob (21-5-2022 om 13:26)
Dat ze hier massaal naar toe komen is begrijpelijk van hun kant, onze slappe regeringsleiders moeten eens wakker worden en wat sneller de echte vluchtelingen en de kansparels er uit pikken, maar nee, laten we ze maar bij elkaar stoppen in een AZC en dan zien we wel wat er van komt.......... zucht......
Ditje (21-5-2022 om 12:32)
Galspuugers zijn weer aanwezig...stuur ze allemaal terug en laat de oostblokkers uit Oekraïne erin. Die hebben geen aanpassingsproblemen en ze zullen niks gratis krijgen,daar gaan ze verdomd hard voor werken. Case close!!!
Arthur (21-5-2022 om 09:53)
Dit volk was al kansloos in eigen land, maar nu komen ze de boel hier verzieken.
Truus (21-5-2022 om 09:26)
Tweede incident in 4 dagen tijd? Maar laten we ook niet die week daar voor vergeten waarbij de politie ook al 4 x in 1 week tijd met loeiende sirenes bij het azc aankwam. Het wordt bijna gewoonte....
Cookie-instellingen beheren