Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 46 km

Twee doden na ongeval Tractaatweg

Toegevoegd: 14-06-2001, 23.59 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant

WESTDORPE - Een verkeersongeval op de Tractaatweg, tussen de afslag Westdorpe en Sas van Gent, heeft gisteren twee levens ge?ist. Een 51-jarige man uit Hulst overleed `s middags ter plaatse, een 26-jarige Bredanaar bezweek enkele uren na het ongeval in het ziekenhuis van Gent. Een derde persoon raakte zwaargewond.

Het ongeval gebeurde omstreeks drie uur. De Hulstenaar, die vanuit de richting Zelzate kwam, belandde door onbekende oorzaak in de berm en verloor de controle over zijn auto toen hij weer de weg op stuurde. Daardoor botste hij op de wagen van de Bredanaar en de andere man, wiens leeftijd en woonplaats gisteravond bij de politie niet bekend waren.

De chauffeur uit Hulst was op slag dood. De traumahelikopter bracht de Bredanaar naar het ziekenhuis in Gent, waar hij later overleed. De andere zwaargewonde is per ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen vervoerd.

De Tractaatweg was naar aanleiding van het ongeluk enige tijd afgesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren