Weerbericht:
Vandaag zonnig en droog
Verkeersinformatie:
38 files van totaal 149 km

Getuigen gezocht van inbraken bedrijventerrein Krabbendijke

Toegevoegd: 20-05-2022, 20.54 uur - Update: 21-05-2022, 18.45 uur
Getuigen gezocht van inbraken bedrijventerrein Krabbendijke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

KRABBENDIJKE - De wijkagenten van Reimerswaal doen op social media een getuigenoproep voor meerdere inbraken op een bedrijventerrein bij Krabbendijke. De inbraken hebben vannacht plaats gevonden.


Op het bedrijventerrein Oostpolder werd vannacht bij drie bedrijven ingebroken. De inbrekers werden op heterdaad betrapt maar niet aangehouden door de agenten. De politie is nu op zoek naar getuigen van dit incident.

Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jtg (22-5-2022 om 02:11)
Sterker nog @Joris al presenteer je de dader(s) op een presenteerblaadje dan word er nog niks mee gedaan dus inderdaad zo krom als iets ook deze situatie bizar! Zal wel door de achterstand zitten van de afgelopen coronajaren.
Joris (20-5-2022 om 22:46)
Op heterdaad betrapte inbrekers en de politie zoekt getuigen? Is de verklaring van de agenten ter plaatse zo onbetrouwbaar dat er informatie uit het publiek nodig is? Beetje vreemde gang van zaken, getuigen zoek je meestal als een onbekende dader gezocht wordt.
Cookie-instellingen beheren