Weerbericht:
Veel zon en droog
Verkeersinformatie:
58 files van totaal 210 km

Scooterbestuurder gewond na botsing met fietser Kruiningen

Toegevoegd: 21-05-2022, 01.16 uur
De scooterbestuurder is met spoed naar het ziekenhuis in Goes gebracht.
De scooterbestuurder is met spoed naar het ziekenhuis in Goes gebracht.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

KRUININGEN - Een scooterbestuurder is vannacht gewond geraakt bij een ongeval op het snor/fietspad aan de Stationsweg bij Kruiningen. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis in Goes gebracht. 


De scooterbestuurder kwam omstreeks 00.00 uur met een bestuurder van een elektrische fiets in botsing. Hierbij kwam de scooterbestuurder ten val op het fietspad. Vanwege de ernst van het letsel werd de traumahelikopter vanuit Rotterdam opgeroepen. Deze werd omstreeks 00.25 uur boven de Oosterschelde gecanceld. De medewerkers van de ambulancedienst hebben zich over het slachtoffer ontfermd en na medische behandeling in de ambulance is de man met spoed naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De fietser raakte niet gewond.

De politie heeft samen met de afdeling Team Verkeer een kort onderzoek gedaan naar het ongeval. De scooter is door de politie meegenomen naar het politiebureau in Kruiningen voor verder onderzoek. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (21-5-2022 om 09:26)
Was het (brom-)fietspad niet breed genoeg!?
Cookie-instellingen beheren