Weerbericht:
Af en toe zon en kans op een bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Slachtoffer steekincident AZC is 37-jarige man

Toegevoegd: 21-05-2022, 10.22 uur
Slachtoffer steekincident AZC is 37-jarige man
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Het slachtoffer die bij het steekincident, dat vrijdagavond plaatsvond, bij het asielzoekerscentrum in Middelburg is een 37-jarige man. Hij werd na het incident per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


De politie ontving rond 19.00 uur een melding van een steekincident in het asielzoekerscentrum aan de Laurens Stommesweg in Middelburg. Eenmaal aangekomen op de locatie, troffen de agenten in een kamer een gewonde man van 37 jaar oud aan.

Hij is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De verdachte is volgens de politie nog voortvluchtig. Er loopt een onderzoek naar de toedracht en de verdachte. De politie nam een mes in beslag voor nader onderzoek. Vrijdag lieten de agenten een burgernetbericht uitsturen met een signalement van de verdachte. Het zou gaan om een 33-jarige man. Hij zou lichtgetint zijn en zwart kort haar hebben. Op het moment van het steekincident droeg de verdachte man een zwart tasje, een trainingjack en blauwe jeans. De politie verzoekt met klem om de man niet zelf te benaderen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (21-5-2022 om 17:02)
Ik heb vaak met mensen gesproken die in zo'n centum hebben gezeten. Iedereen die daar zit is gefrustreerd en daardoor zijn er veel korte lontjes. De mensen daar zijn gefrustreerd over: De reden waarom ze moesten vluchten, de situatie in het land waar ze vandaan komen, de uitzichtloze situatie in bet centrum, geldgebrek, het niet begrijpen van Nederlands, afhankelijk zijn van hulp, verveling, te weinig voorzieningen om te koken, te douchen en kleding te wassen, niet kunnen slapen omdat anderen herrie maken, onderlinge irritaties enzovoort. Dit vergoelijkt een steekpartij niet maar het zou wel een oorzaak kunnen zijn.
Cookie-instellingen beheren