Weerbericht:
Tropisch warm en zonnig
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 13 km

Gekantelde aanhanger zorgt voor verkeerschaos in Middelburg

Toegevoegd: 21-05-2022, 13.03 uur
De aanhanger met puin was gekanteld.
De aanhanger met puin was gekanteld.
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Door een gekantelde aanhanger in het aquaduct bij Middelburg zijn zaterdag in de Walcherse stad opstoppingen ontstaan. Al het verkeer werd door de stad omgeleid waardoor hinder ontstond.


Het ongeluk gebeurde rond 10.45 uur op de N57 bij het aquaduct onder het Kanaal door Walcheren. Een aanhanger met puin was daar op de kop beland waardoor het overige verkeer vast kwam te staan. De slagbomen voor de tunnel waren gesloten om te zorgen dat de hulpdiensten veilig hun werk konden uitvoeren.

Door het ongeluk in de N57 richting Middelburg voor lange tijd afgesloten. Het overige verkeer werd omgeleid door het centrum van Middelburg. Door de omleiding ontstonden in de stad opstoppingen. Het is niet bekend wanneer de N57 weer wordt vrijgegeven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (21-5-2022 om 13:21)
Ruk die zooi uit de tunnel, bezemwagen er door en gaan. Om 12 uur was de zooi nog afgesloten, belachelijk.
Cookie-instellingen beheren