Weerbericht:
Veel zon en droog
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 17 km

Uitslaande brand in garage Axel

Toegevoegd: 21-05-2022, 18.01 uur
In de garage was een uitslaande brand ontstaan.
In de garage was een uitslaande brand ontstaan.
© Foto: Brandweer Axel
Door: Remi Mesu

AXEL - Een garage naast een woning heeft zaterdagmiddag vlam gevat in Axel. De brandweerlieden van de posten uit Axel en Westdorpe kwamen ter plaatse om te blussen.


Het incident gebeurde rond 12.15 uur. De brandweer van Axel werd toen gealarmeerd voor een brand aan de Jacob van Ruysdaelpad in Axel. Er was sprake van een uitslaande brand in een garage naast een woning.

Naast de brandweer van Axel kwam ook de brandweer uit Westdorpe ter plaatse om te helpen met de bluswerkzaamheden. De brandweerlieden van die posten assisteerden bij de opbouw van de waterwinning. Uiteindelijk konden de bluslieden de brand onder controle krijgen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren