Weerbericht:
Vandaag bewolkt. Op veel plaatsen droog, plaatselijk motregen
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie: 'Brand Goes is mogelijk aangestoken'

Toegevoegd: 21-05-2022, 18.09 uur - Update: 21-05-2022, 19.00 uur
De brand is mogelijk aangestoken.
De brand is mogelijk aangestoken.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Remi Mesu

GOES - De politie gaat onderzoek doen naar de toedracht van de grote brand die zaterdag in een appartementencomplex in Goes was ontstaan. Volgens een woordvoerder van de politie is de brand mogelijk aangestoken.


De brand ontstond zaterdagmiddag rond 13.45 uur in de berging onder een appartementencomplex in de Valckeslotlaan in Goes. De brandweer haalde uiteindelijk 13 mensen van acht getroffen woningen uit het complex. De Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) liet weten dat er bij de brand niemand gewond raakte.

De politie liet rond 18.00 uur weten een onderzoek in te stellen naar de toedracht van de brand. Volgens een woordvoerster van de politie is het mogelijk dat de brand is aangestoken. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren