Weerbericht:
Perioden met regen, later buien. Morgen talrijke buien, kans op onweer
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 26 km

Persoon gewond na eenzijdig ongeval N61 IJzendijke

Toegevoegd: 21-05-2022, 21.23 uur - Update: 22-05-2022, 11.05 uur
Door: Eugène Harthoorn

IJZENDIJKE - Op de Middenweg (N61) ter hoogte van IJzendijke is vanavond bij een eenzijdig ongeval een persoon gewond geraakt. Onder andere werd het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam ingezet om hulp te bieden.


De bestuurder van een kleine personenauto raakte omstreeks 20.15 uur door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt. Hierna belandde de bestuurder tegen de vangrail en kwam na 15 meter tot stilstand in de berm. Diverse hulpdiensten zoals de brandweer, politie en ambulancedienst werden opgeroepen om het slachtoffer te helpen.

Nadat het slachtoffer uit de auto was gehaald, konden de medewerkers van de ambulancedienst medische hulp bieden. Omdat het slachtoffer ernstig gewond was, is de traumahelikopter vanuit Rotterdam opgeroepen. Deze landde in de buurt van het ongeval. Na medische behandeling is het slachtoffer met spoed met de ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. Hoe het ongeval kon gebeuren, wordt nog onderzocht.

Rijkswaterstaat moest de weg na afloop van het incident schoonmaken. Nadat de weg schoon was en een berger de personenauto had getakeld, kon de N61 rond 21.30 uur weer worden vrijgegeven.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren