Weerbericht:
Veel zon en droog
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 32 km

Brandweer rukt groots uit voor vuurton Schoondijke

Toegevoegd: 21-05-2022, 22.31 uur - Update: 22-05-2022, 09.16 uur
De brandweer rukte grootschalig uit voor de melding.
De brandweer rukte grootschalig uit voor de melding.
© Foto: Brandweer Stampershoek
Door: Eugène Harthoorn

SCHOONDIJKE - De brandweer rukte vanavond uit voor een brandmelding aan de Lange Heerenstraat in Schoondijke. Er waren door een voorbijganger vlammen gezien. 


De melder belde omstreeks 22.30 uur naar de meldkamer met de melding dat hij vlammen had waargenomen bij een agrarisch bedrijf. Hierop zijn meerdere brandweereenheden uitgerukt en werd er opgeschaald naar een middelbrand. Toen het eerste blusvoertuig bij het bedrijf aankwam, troffen zij een vuurton aan waar vlammen en rook van zichtbaar waren. Dit was door de melder aangezien als een brand.

Op last van de politie, doofde de brandweer het vuur. Ook de brandweerlieden van de post in Breskens kwamen daarbij ter plaatse om te helpen bij het leveren van extra water. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren