Weerbericht:
Vandaag zonnig en droog
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 92 km

Slachtoffer aanrijding Vlissingen is 16-jarige Vlissinger

Toegevoegd: 22-05-2022, 08.54 uur
De scooterrijder werd per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.
De scooterrijder werd per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Een 16-jarige scooterrijder uit Vlissingen raakte zaterdagavond ernstig gewond na een botsing met een auto in Vlissingen. De scooterrijder is per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.


Het incident gebeurde zaterdag rond 22.00 uur op de kruising van de Bloemenlaan en de President Rooseveltlaan in Vlissingen. Op de kruising ging het goed mis: de scooterrijder werd geraakt door een auto en kwam, volgens de politie, ongelukkig terecht. Omstanders hielpen hem onmiddellijk.

Het slachtoffer is uiteindelijk per traumahelikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De automobilist, een 34-jarige man uit Vlissingen en een passagier raakten niet gewond. Hij reed volgens de politie niet onder invloed van alcohol of andere middelen. De politie gaat camerabeelden bekijken en spreekt met getuigen, zodat de toedracht vastgesteld kan worden. De twee voertuigen zijn voor onderzoek in beslag genomen en getakeld door een bergingsbedrijf.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet S. (22-5-2022 om 16:08)
Ik heb ook pas een race-snorfiets op mijn auto gehad, met 60 km/h over het fietspad, blikschade dan komt er geen politie. Je blijft achter met de schade en de racer krijgt het vergoed. Van de weg halen die krengen of leren opletten, ben zelf motor- auto- en snosfietsrijder maar heb geleerd het overige verkeer te observeren, zo voorkom je ongelukken. Als je 16 bent gaat het nooit hard genoeg, ervaring zal het leren,en oh ja, verlichting is ook niet meer nodig tegenwoordig bij velen.
Stephan (22-5-2022 om 13:05)
Ik rijd daar regelmatig op de snorscooter, het is regelmatig met de schrik vrijkomen als auto's zonder te kijken afslaan of het fietspad kruisen. Erg gevaarlijke weg van het begin tot het einde.
Joey (22-5-2022 om 11:48)
@bloemenlaan, dit heeft niets met een onoverzichtelijk kruispunt te maken Dit komt gewoon puur omdat veel mensen geen geduld meer hebben en vaak met te hoge snelheid, zonder goed te kijken over het kruispunt schieten. Daarbij heb je dan ook nog de fietsers/scooters die veelal tegen het verkeer in rijden of over de stoep rijden en de scooters/elektrische fietsen vaak ook met te hoge snelheid rijden.. ja dan gaat het wel is fout..
Ditje (22-5-2022 om 11:26)
@ bloemenlaan : helemaal mee eens
Bloemenlaan (22-5-2022 om 10:26)
Elke maand gebeurd daar een ongeluk. Soms 2x per maand. Laatst zelfs 2x op 1 dag! Wanneer gaat er nou wat veranderden? Begin eerst met die bosjes weg te halen want die groeien te snel en blokken al het zicht.
timsalabim (22-5-2022 om 10:00)
Laat het victim-blamen maar weer beginnen; oja opmerkingen over "de jeugd van tegenwoordig" en "vroeger deden we dit niet" verwacht ik ook op zijn minst.
Cookie-instellingen beheren