Weerbericht:
Vandaag zonnig en droog
Verkeersinformatie:
38 files van totaal 149 km

Drie personen aangehouden in Middelburg

Toegevoegd: 22-05-2022, 15.22 uur - Update: 22-05-2022, 16.29 uur
Drie personen aangehouden in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag drie personen aangehouden in Middelburg. De aanhoudingen hielden geen onderling verband met elkaar.


De agenten van het basisteam Walcheren laten via Twitter weten dat zij in de binnenstad van Middelburg drie verdachten hadden aangehouden. Een eerste persoon kon geen identiteitsbewijs tonen, daarnaast maakte die zich schuldig aan belediging.

Een tweede verdachte werd door agenten aangehouden op verdenking van huiselijk geweld. Een derde persoon werd aangehouden na het niet voldoen aan een bevel van de politie. Hij zou na een vechtpartij op de Markt in Middelburg door politie bevolen zijn om het centrum te verlaten.

Aan die vordering voldeed de man niet aangezien hij later door de politie werd aangetroffen op de Langeviele. Daar is hij aangehouden en overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd. Volgens de politie heeft de man een strafbeschikking gekregen voor het niet voldoen aan een bevel en openbaar dronkenschap.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jtg (22-5-2022 om 18:26)
Wat een kneusjes en nu komen ze thuis na een gratis hotelovernachting krijgen ze ook nog billenkoek als ze thuis komen van een moeder of partner als ze die hebben
Cookie-instellingen beheren