Weerbericht:
Tropisch warm en zonnig
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Vermiste Philippe uit Hulst al bijna twee maanden zoek

Toegevoegd: 24-05-2022, 16.40 uur
De vermiste Philippe Smet (33) uit Hulst.
De vermiste Philippe Smet (33) uit Hulst.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant / HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong

HULST - De 33-jarige Philippe Smet uit Hulst is al bijna twee maanden zoek. De politie grijpt de themamaand 'Mis je mei' aan om extra aandacht te vragen voor de vermissing van de man.


De 33-jarige Philippe werd volgens de politie voor het laatst gezien in het Belgische Stekene. Dat gebeurde op 27 maart. Nu, bijna twee maanden later, heeft de politie nog altijd geen idee waar de man is gebleven. Mogelijk is hij vertrokken in de richting van Praag maar verdere details ontbreken.

Philippe is circa 1.70 meter lang, heeft bruin haar en blauwe ogen. Hij heeft een tatoeage op zijn linkerarm. Het gaat om een zogeheten sleeve met daarbij afgebeeld onder andere enkele vogels en een figuur van magere Hein met een zeis. De vermiste man verplaatst zich volgens de politie mogelijk in een Toyota Yaris met het kenteken 3-ZSZ-33.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jtg (26-5-2022 om 01:03)
Inderdaad @Ik of de weg kwijt kan ook in zijn blik te zien!;)
Ik (25-5-2022 om 07:52)
Misschien is deze man gewoon aan het reizen.
Cookie-instellingen beheren