Weerbericht:
Veel zon en droog
Verkeersinformatie:
69 files van totaal 256 km

Brand in schuurtje Driewegen

Toegevoegd: 25-05-2022, 09.39 uur
Er kwam flink wat rook vrij bij de brand.
Er kwam flink wat rook vrij bij de brand.
© Foto: Brandweer Borssele
Door: Eugène Harthoorn

DRIEWEGEN - In het buitengebied van Driewegen heeft gisteren in een schuurtje een korte tijd een brandje gewoed. De brandweerlieden van Borssele hebben de brand geblust.


De vrijwilligers van de brandweerpost van Borssele werden gisteren omstreeks 20.55 uur opgeroepen voor een brand in een bijgebouw aan de Staartsedijk in Driewegen. Toen zij ter plaatse kwamen, troffen zij een schuurtje aan in een weiland waar rook uit kwam. Bij nadere inspectie bleek dat er tegen de achterwand van het schuurtje een klein brandje woedde.

De brandweerlieden hebben met behulp van een straal hogedruk de brand geblust. Wat de oorzaak van de brand is, is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren