Weerbericht:
Veel zon en droog
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 209 km

TBS geëist na vernielingen en bedreigingen

Toegevoegd: 25-05-2022, 20.28 uur
TBS geëist na vernielingen en bedreigingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tegen de 52-jarige J. K. uit Goes is woensdag in Middelburg tbs met dwangverpleging geëist. De Goesenaar, die stug volhoudt dat hij niets verkeerds heeft gedaan, wordt ervan verdacht vorig jaar op het terrein van Emergis in Kloetinge twee auto's te hebben beschadigd en personeel met de dood te hebben bedreigd.


K. houdt vol dat-ie geen enkele auto heeft beschadigd. Tenminste, niet met opzet. Dat hij een achterruit van een auto zou hebben vernield, ontkent hij en de deuk in een andere auto kwam omdat hij met zijn broek tussen de ketting kwam en per ongeluk tegen de auto viel.

Verder had hij - ook per ongeluk - een koffiepot in de wachtruimte van Emergis omgestoten en van een bedreiging was geen enkele sprake geweest. Volgens K. is alles wat Emerigis beweert erop gericht om het achter de tralies te krijgen. Deskundigen hebben geconstateerd dat K. lijdt aan complexe psychiatrische stoornissen en nauwelijks nog is te behandelen.

Uitspraak over twee weken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren