Weerbericht:
Perioden met zon en tot vrijdagavond meest droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 0 km

Man gewond ongeluk Biggekerke, auto total loss

Toegevoegd: 26-05-2022, 01.14 uur
Door: Roland de Jong

BIGGEKERKE - Op de Rondweg Biggekerke (N288) bij Biggekerke is woensdagavond laat een man gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval. Hij is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.


De man reed rond 23.30 uur tussen de Bergweg en de Valkenisseweg met zijn BMW op een vluchtheuvel tegen een verkeersbord. Hierna reed de personenauto over het fietspad en raakte deze een boom. Het slachtoffer is met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

Vanwege het ongeluk moest tijdelijk één rijstrook worden afgesloten. Bergingsbedrijf Kuzee werd ingeschakeld om de zwaarbeschadigde auto te takelen. Rond 00.35 uur zat deze klus erop. Een medewerker van de provincie Zeeland heeft het fietspad schoongemaakt.

Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (26-5-2022 om 09:35)
Alweer, wat gebeurd er toch allemaal. Gelukkig een tijdstip dat er niet veel of geen fietsers meer rijden. Sterkte/beterschap aan betrokkene.
Cookie-instellingen beheren