Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 25 km

Illegaal feest Rilland nog voor aanvang beëindigd

Toegevoegd: 26-05-2022, 09.43 uur
Illegaal feest Rilland nog voor aanvang beëindigd
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RILLAND - In het buitengebied van Rilland heeft de politie een illegaal feest in opbouw beëindigd. Dat melden de wijkagenten van Reimerswaal via social media.


Agenten ontdekten dat achter een bosschage een feestlocatie werd ingericht. De aanwezigen werden hierop aangesproken en gewezen op de geldende wet- en regelgeving. Volgens de politie waren de personen teleurgesteld maar hadden ze wel begrip voor de geldende regels.

Met de aanwezigen werden door de politie afspraken gemaakt over het opruimen en vertrek uit het gebied. Uiteindelijk werd het gebied schoner achtergelaten dan bij aankomst, zo meldt de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (26-5-2022 om 10:27)
Regels regels wetten wetten. Waar is de vrijheid van onze jeugd. Ze komen het cafe in het moeten hun persoonsbewijs laten zien,. Wat hadden wij een vrijheid toen ik 15 was in de jaren 80. Zolang er geen overlast is laten gaan.
a.jb (26-5-2022 om 10:08)
Er mag ook niets meer in dit land. Hebben ze dat zelf ook wel niet eens gedaan? Laat ze toch.
Cookie-instellingen beheren