Weerbericht:
Vandaag zonnig en droog
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 108 km

Illegaal feest Rilland nog voor aanvang beëindigd

Toegevoegd: 26-05-2022, 09.43 uur
Illegaal feest Rilland nog voor aanvang beëindigd
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RILLAND - In het buitengebied van Rilland heeft de politie een illegaal feest in opbouw beëindigd. Dat melden de wijkagenten van Reimerswaal via social media.


Agenten ontdekten dat achter een bosschage een feestlocatie werd ingericht. De aanwezigen werden hierop aangesproken en gewezen op de geldende wet- en regelgeving. Volgens de politie waren de personen teleurgesteld maar hadden ze wel begrip voor de geldende regels.

Met de aanwezigen werden door de politie afspraken gemaakt over het opruimen en vertrek uit het gebied. Uiteindelijk werd het gebied schoner achtergelaten dan bij aankomst, zo meldt de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nelie (30-5-2022 om 11:08)
Jan, de jeugd heeft opgesloten gezeten??!! Volgens mij viel dat nogal mee, ja er waren beperkingen, zoals voor iedereen trouwens maar om het "opgesloten" te noemen, ze konden gewoon naar buiten hoor. Maar ja, allemaal prinsen en prinsesjes he?
GoverntheMente (28-5-2022 om 21:28)
Ik vind dat er openbare locaties moeten komen waar het is toegestaan zelf een feestje te bouwen.
bram goeree (27-5-2022 om 18:56)
Jan klaag maar lekker verder de meeste cafe's en festivals daar mag je wel onder de 18 naar binnen hoor .en ja de drank verkoop daar werd vroeger minder op de leeftijd gelet maar of dit goed was valt te betwisten .en wat de prijs betreft vroeger lag het loon veel lager dan nu dus was voor ons 1 gulden ook veel ,maar ben het wel eens dat de prijzen vandaag idioot hoog zijn niet alleen voor drank hoor .ga maar eens op een terras zitten met twee koffie en er iets bij .dat betaal je ook niet meer met 10 euro .dus dat het duur is geld voor iedereen .wat de ''dictatuur'' betreft zit er gelukkig veel verschil tussen bv China en hier en hier gaat dit nooit zover komen .maar dat is verschil van mening wat hier nog mag
Jan (27-5-2022 om 09:08)
@bram goeree. Over domme uitspraken gesproken. In jou tijd zat je met 16 jaar aan een biertje in het cafe. Nu zijn er cafés en festivals waar je onder de 18 niet binnen mag. Wat koste toen een biertje 1 gulden en wat kost dit zelfde biertje nu 3,75. Als je 4 euro per uur verdiend ben je snel klaar met het cafe. De jeugd kamt met veel mentale problemen na twee jaar opgesloten te hebben gezeten, maar dat zal iedereen een worst wezen. Ga een keer naar China dan weet je geljjk dat die dictatuur hier langzaam wordt uitgerold. De vrijheden die wij in de jaren 80 hadden zijn we kwijt.
bram goeree (26-5-2022 om 17:20)
wat een domme uitspraken hier .dat de jeugd niks meer mag .laat ze maar een poosje in Afghanistan of China gaan wonen .eens kijken welke vrijheden daar zijn .hier is het nooit goed of genoeg .wij gingen vroeger naar de kroeg of een festival .nooit problemen en na afloop of sluiting tijd naar huis .maar dat is tegenwoordig niet genoeg .wees blij dat het hier nog zo goed is .veel jongeren en ook ouderen zijn daar jaloers op .dus niet klagen dat iets wat illegaal is verboden word want er is nog genoeg vrijheid om leuke dingen te doen .maar wees eens tevreden met wat er is en zeik niet overal over
Michel (26-5-2022 om 12:55)
De reageerden hebben meer moeite met het optreden van de Politie dan de jeugd zelf. Maar jeugd, willen jullie een feestje bouwen ga gewoon naar de gemeente en vraag om inlichtingen hoe je het feestje kan organiseren, dan ben je zeker van je zaak. Verder een pluim voor jullie begrip en het opruimen.
Cookie-instellingen beheren