Weerbericht:
In de kustgebieden enkele buien, vooral in het zuiden en oosten mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist ongeluk Biggekerke viel in slaap

Toegevoegd: 26-05-2022, 11.05 uur
De auto van de man raakte door de klap total loss.
De auto van de man raakte door de klap total loss.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

BIGGEKERKE - De man die gisteravond laat bij Biggekerke gewond raakte bij een eenzijdig auto-ongeluk is mogelijk achter het stuur in slaap gevallen. Dat zegt de politie.


De man reed rond 23.30 uur over de Rondweg Biggekerke (N288). Tussen de Bergweg en de Valkenisseweg belandde hij met zijn BMW op een vluchtheuvel en raakte hier een verkeersbord. Vervolgens reed de personenauto over het fietspad en raakte deze een boom. Het slachtoffer, een 19-jarige man uit Westkapelle, werd met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

Volgens de politie heeft de automobilist verklaard dat hij in slaap was gevallen en hierdoor de macht over het stuur was verloren. De auto van de man raakte zwaarbeschadigd. Het voertuig kon rond 00.35 uur worden getakeld door een medewerker van bergingsbedrijf Kuzee. De BMW is vermoedelijk total loss.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (30-5-2022 om 08:41)
Ik zie wel een relatie tussen automerk en in slaap vallen hoor. Nieuwe betekenis van de afkorting BMW is "Bed Met Wielen", daar komt ook nog een bij, dat BMW modellen slaapverwekkend saai zijn...
timsalabim (27-5-2022 om 06:11)
Ik begin steeds meer te denken dat al die anti-duregroteauto, anti-BMW en anti-GTI reacties komen van mensen die zelf echt dolgraag zo'n auto willen hebben maar wegens financiele of persoonlijke redenen/problemen beperkt blijven tot een oud model suzuki swift, half weggeroeste ford ka of een kia rio uit 1993 die al 18 tot 30 prive eigenaren hebben gehad en ieder jaar afgekeurd worden of het echt maar "net" halen, allemaal gekocht bij jetcars.
een gast (26-5-2022 om 23:13)
Johan: je kan nog zoveel auto's opnoemen maar als een bestuurder in slaap valt dan helpt een ander soort of model auto niet om dat probleem op te lossen
Emergo (26-5-2022 om 16:38)
@Johan Zie jij een relatie tussen aotomerk en in slaap vallen ? Want daar gaat het namelijk om.
Piet S. (26-5-2022 om 15:10)
De ene na de andere BMW wordt totall-loss gereden, beter eerst ervaring opdoen in een trage bak.
John (26-5-2022 om 14:49)
De kans dat jongeren een ongeluk veroorzaken is nou eenmaal groter. En gaan jongeren massaal in een Kia rijden zal deze auto het vaakst betrokken zijn bij een ongeval. Overigens heeft vrijwel iedere voorwiel aangedreven auto onderstuur bij het te hard ingaan van een bocht, dan gaat een ander merk kiezen ook niet helpen. Maar er wordt hier op deze site vrijwel geen mogelijkheid onbenut gelaten om bepaalde type auto's te bashen. Kinderachtig.
Cookie-instellingen beheren