Weerbericht:
Veel zon, vannacht in het noorden en noordwesten kans op mist
Verkeersinformatie:
64 files van totaal 240 km

Ernstig ongeluk op motorcrossbaan Ritthem

Toegevoegd: 26-05-2022, 13.12 uur
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Op de motorcrossbaan bij Ritthem is vanmiddag iemand ernstig gewond geraakt bij een ongeluk. Het slachtoffer is met spoed naar een ziekenhuis gebracht.


Het ongeval op de crossbaan aan de Engelandweg in industriegebied Vlissingen-Oost vond rond 12.25 uur plaats. Aanwezige EHBO'ers schoten direct te hulp en waarschuwden de professionele hulpdiensten. Er kwamen twee ambulanceteams ter plekke en vanuit Rotterdam was enige tijd een traumahelikopter onderweg. Tien minuten na de melding werd de komst van het traumateam echter weer geannuleerd.

Het slachtoffer is rond 12.55 uur met spoed door de ambulancedienst overgebracht naar een ziekenhuis. Bij het incident verleende de politie assistentie.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Grote Smurf (30-5-2022 om 09:20)
@Emergo, daar kan ik u wel mee helpen. Type maar eens google.nl in uw browser en u zult versteld staan wat u daar allemaal zult vinden. Zat websites zoals Hvzeeland met zoekfunctie. Type op deze websites maar de zoekterm 'motorcross' in en u kunt een prima vergelijking doen.
Emergo (28-5-2022 om 18:44)
@Grote Smurf Waar baseert u op dat er op andere banen minder ongevallen gebeuren. Is er een website waar dat stat ??
ger (28-5-2022 om 07:54)
pfff inderdaad wat een gezeur over iemand die andere hobby heeft, laat elkaar toch zijn pleziertje en zo wat bijna bij alles heb je wel eens wat. Veel erger is de criminaliteit dat levert veel meer zooi en ellende op.
Grote Smurf (27-5-2022 om 21:09)
Mx er, roken? Dat is genetisch bepaald of je longkanker gaat ontwikkelen of niet. Het is een risico en ik zou het net als motorcross niet aanraden, maar sommige mensen worden er 90 mee. Iedereen weet dat motorcrossers niet kleinzerig zijn, maar het gaat hier om een specifieke baan waar te vaak zwaargewonden vallen die niet (zoals jij het met de grootste kul verkoopt) zomaar weer op de crossmotor zitten. Op andere banen vallen lang niet zoveel zwaargewonden als daar. Even nadenken dus voordat je stoer gaat doen. Er zijn ook vechtsporten waar je ook je vermaak in kunt vinden. Dan ben je ook geen mietje en dan leer je ook nog eens wat emotiebeheersing. En dit is geen azijn zeikerij hoor, dit is gewoon de realiteit met al die traumahelikopters
Hendriekus jacobus (27-5-2022 om 20:12)
Niks dicht die baaan open houwen en nog meer banen aan leggen in ons mooie zeeland! Kunnen er niet genoeg zijn :) rrrriijjjeeeeeeeee met die hap en trappen met dat ding gaaaaaassssssssssss stelletje azijnpissers je kan beter in je nest blijven liggen dan weet je zeker dat je niks overkomt! Gaaaaaasssssss
Wendela (27-5-2022 om 19:16)
Motorcross prima, maar deze baan heeft inderdaad wel heel vaak te maken met serieuze ongelukken...
Cookie-instellingen beheren