Weerbericht:
Zonnig, droog en warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk op motorcrossbaan Ritthem

Toegevoegd: 26-05-2022, 13.12 uur
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Op de motorcrossbaan bij Ritthem is vanmiddag iemand ernstig gewond geraakt bij een ongeluk. Het slachtoffer is met spoed naar een ziekenhuis gebracht.


Het ongeval op de crossbaan aan de Engelandweg in industriegebied Vlissingen-Oost vond rond 12.25 uur plaats. Aanwezige EHBO'ers schoten direct te hulp en waarschuwden de professionele hulpdiensten. Er kwamen twee ambulanceteams ter plekke en vanuit Rotterdam was enige tijd een traumahelikopter onderweg. Tien minuten na de melding werd de komst van het traumateam echter weer geannuleerd.

Het slachtoffer is rond 12.55 uur met spoed door de ambulancedienst overgebracht naar een ziekenhuis. Bij het incident verleende de politie assistentie.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (27-5-2022 om 16:38)
Goed om te zien dat steeds meer mensen inzien dat deze sport echt niet meer van deze tijd is. Ik vraag me af hoe het bestuur van deze vereniging slaapt? Die moeten zich toch ook achter de oren krabben? Er wordt zoveel beroep gedaan op de hulpverlening en het is wachten op de volgende dode/invalide.
Johan (27-5-2022 om 12:40)
Wanneer je geen probleem hebt met een dwarslaesie of niet opziet tegen een lange en pijnlijke revalidatie met een onzeker resultaat, ga dan lekker motorcrossen. Pijn is fijn! Wanneer je een hekel hebt aan pijn en liever gewoon heel blijft, dan zijn er genoeg hobby's waarbij je aanmerkelijk minder risico loopt.
Mx er (27-5-2022 om 11:35)
Stelletje azijn zijkers: als je nou echt ergens op wil zeiken, ga dan bij een verkoop punt staan waar ze sigaretten verkopen, en iedereen die rookwaar koopt, aan z’n hoofd zeuren dat het slecht is en dat het op den duur veel geld kost voor de maatschappij, en wat dacht u van de Mac Donald, die mensen zijn ook slecht bezig, straks allemaal hard en vaat ziekten, ik hoor niemand over de wintersporters die met bosjes tegelijk worden terug gebracht in het gips, of de zoveelste duiker die in de problemen komt, lekker dicht doen die crossbanen, en straks zeiken dat je last hebt van hangjongeren, iedereen is bewust van het risico, maar de gemiddelde crosser is niet zo kleinzerig, als het even kan zit hij volgende week gewoon weer op z’n motor
Emergo (27-5-2022 om 11:30)
@Tommy Alle verkeerswegen sluiten , daar is het jaarlijks ca 570 keer te laat. Over gewonden hebben we het dan maar even niet.
tommy (27-5-2022 om 05:44)
Er moeten eerst doden vallen voordat men deze baan sluit. Nu dicht voor het te laat is.
JGeldof (26-5-2022 om 22:05)
Daar zijn ze weer. Niet beginnen over wielrennen, voetbal of keukentrapjes. 100.000 voetballers ieder weekend hebben minder traumahelikopters nodig van een paar crossers. @gemeente kijken jullie mee?
Cookie-instellingen beheren