Weerbericht:
Tropisch warm en zonnig
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 9 km

Jongen (15) neemt alarmpistool mee naar school

Toegevoegd: 26-05-2022, 15.52 uur
Jongen (15) neemt alarmpistool mee naar school
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op een middelbare school in Zeeuws-Vlaanderen heeft de politie dinsdagmiddag bij een leerling een alarmpistool in beslag genomen.


Een vertegenwoordiger van de school meldde rond 12.15 uur bij de politie dat een leerling mogelijk een vuurwapen bij zich zou hebben. De jongen had dat wapen maandag immers kennelijk aan enkele leerlingen laten zien. Agenten gingen na de melding onmiddellijk naar de school en haalden de 15-jarige jongen uit de les.

In de jas van de jongen vond de politie een alarmpistool. Het wapen werd in beslag genomen en de tiener werd voor verder onderzoek naar een politiebureau gebracht. Hier legde hij een verklaring af. D e leerling is voor een OM-hoorgesprek uitgenodigd, waarbij hij in gesprek gaat met de officier van justitie. Aan het einde van deze zitting hoort hij welke straf hij krijgt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (26-5-2022 om 18:31)
Ga nauw niet zeggen, hij is nog jong. Hij is 15 jaar, dan behoort je verstand al te hebben, dus flink aanpakken.
Cookie-instellingen beheren