Weerbericht:
Af en toe regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 161 km

Persoon belandt in sloot 's-Heer Abtskerke

Toegevoegd: 27-05-2022, 03.42 uur
Door: Roland de Jong

'S-HEER ABTSKERKE - Bij de Sinoutskerkseweg tussen Goes en 's-Heer Abtskerke is vannacht iemand te water geraakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


Rond 02.50 uur werd gemeld dat er iemand in een sloot terecht was gekomen. Hierop werden onder meer brandweerduikers en een traumahelikopter opgeroepen. Na tien minuten meldde de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) dat de persoon reeds uit het water was en werd behandeld door ambulancemedewerkers. Voor de zekerheid is door de brandweer gecontroleerd of er nog anderen in de sloot waren, maar dat bleek niet het geval te zijn.

De ambulancedienst heeft het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis. De opgeroepen traumahelikopter werd niet meer ingezet. De drenkeling was vermoedelijk op de fiets op pad maar waardoor deze precies in het water belandde, is nog niet duidelijk.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren