Weerbericht:
Tropisch warm
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Politie zoekt getuigen en beelden inbraak Terneuzen

Toegevoegd: 27-05-2022, 07.49 uur
Politie zoekt getuigen en beelden inbraak Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie is op zoek naar getuigen en camerabeelden van een woninginbraak die gisteren op klaarlichte dag plaatsvond in Terneuzen.


Ergens tussen 11.00 en 16.00 uur bezocht het dievengilde een huis aan de Ooievaar in Terneuzen. In de hoop de inbraak op te kunnen lossen heeft het politieteam Zeeuws-Vlaanderen een oproep gedaan via social media. De politie is namelijk op zoek naar eventuele getuigen.

“Daarnaast zijn wij ook op zoek naar camerabeelden uit de omgeving. Heb jij beelden of iets verdachts gezien, meld dit dan via 0900-8844”, zo vraagt de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ind (29-5-2022 om 23:15)
Inderdaad @Frank wellicht in het belang van dit onderzoek
Frank de Cock (27-5-2022 om 10:27)
Waarom wordt dit hier wel bekendgemaakt op deze pagina?. Deze week ook ingebroken op klaarlichte dag op st Jansteen in een woning en daar hoor of lees je niets over.
Cookie-instellingen beheren