Weerbericht:
Tropisch warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Stoomtrein Goes-Borssele ramt auto

Toegevoegd: 08-07-2001, 23.59 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant

HOEDEKENSKERKE - De stoomtrein Goes-Borssele heeft gistermiddag in Hoedekenskerke een personenauto geramd. De bestuurder daarvan werd naar het ziekenhuis gebracht, maar bleek niets te mankeren.

Het ongeval gebeurde rond half drie op de onbewaakte overgang aan de Havenstraat in Hoedekenskerke. De automobilist zag de trein niet aankomen en ook een fluitsignaal van de machinist mocht niet baten. De treinbestuurder trok nog aan de noodrem, maar een aanrijding kon hij niet voorkomen.

Het slachtoffer, een 64-jarige man uit Breda, kwam knel te zitten en moest door de brandweer uit zijn auto worden bevrijd. Daarvoor moest het gehele dak worden verwijderd. Ruim een uur na het ongeluk kon de man uit zijn voertuig worden gehaald.

Het slachtoffer werd per ambulance naar het Oosterscheldeziekenhuis gebracht, maar uit onderzoek bleek dat hij met de schrik vrij was gekomen. Zijn echtgenote, die ook in de auto zat, bleef eveneens ongedeerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren