Weerbericht:
Af en toe zon en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Politie ontvangt vier tips over moord in Vlissingen

Toegevoegd: 27-05-2022, 15.46 uur
De politie ontving vier tips.
De politie ontving vier tips.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - De politie heeft na de uitzending van Opsporing Verzocht, waarin de moordzaak van de 23-jarige Roshentlie Rosaria werd behandeld, vier tips gekregen. De politie laat weten dat twee van de tips serieuze informatie bevatten.


De zaak werd dinsdag in het televisieprogramma behandeld. Rosaria werd op 17 september 2021 doodgeschoten in een brandgang bij de Adriaen van de Vennestraat. Met behulp van het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht hoopte de politie waardevolle tips binnen te krijgen voor de zaak.

Inmiddels zijn er volgens de agenten vier tips binnengekomen bij de politie. Twee daarvan zouden meedenktips zijn. Twee van de vier tips zou volgens de politie serieuze informatie bevatten. De recherche gaat deze tips verder onderzoeken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren