Weerbericht:
Af en toe zon en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Meisje gevonden na grootschalige zoektocht

Toegevoegd: 27-05-2022, 19.51 uur - Update: 27-05-2022, 21.44 uur
Meisje gevonden na grootschalige zoektocht
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

KOUDEKERKE - De KNRM is vrijdagavond enige tijd op zoek geweest naar een vermist meisje bij het strand bij Koudekerke. Uiteindelijk werd het meisje in goede gezondheid teruggevonden.


De reddingsmaatschappij werd vrijdag rond 19.10 uur gealarmeerd dat een 8-jarige meisje vermist was op het strand bij Koudekerke. Hierop werd de bemanning van de reddingboten Zeemanshoop uit Breskens en de Redder uit Westkapelle opgeroepen om een zoekactie op te zetten.

Ook stuurde de politie een bericht uit via Burgernet met het verzoek om naar het kind uit te kijken. Toen de reddingboot de Redder van de post in Westkapelle bezig was met het maken van zoekslagen, kwam het bericht binnen dat het meisje in goede gezondheid was aangetroffen. Hierop werd het alarm ingetrokken en konden alle redders terugkeren naar hun posten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren